Alessandro Catzer - szwarzchrakter do opowiadań

Opowiadania, tłumaczenia, grafiki itd

Alessandro Catzer - szwarzchrakter do opowiadań

Postprzez Solidus Snake » 09 Lip 2010, 17:56

Jak ktoś chciałb go wykorzystać, pisać. i byłbym za to wdźięczny.

Alessandro Ivanowicz Catzer

Narodowość: Niemiec / Rosjanin / Włoch

Wygląd: Wysoki ( 201 cm wzrostu) mężczyzna, kruczoczarne włosy. Połowa twarzy, bez oka i włosów jest zakryta metalową maską. Lewa połowa ust jest mocno opalona. Nosi egzoszkielet w kolorze czarnym.

Opis: Catzer urodził się w 2104 roku w Lipsku. Jest synem zniemczonego Rosjanina Ivana Catzera i włoszki. Jego rodzice byli średnio zamożni. Catzer miał w szkole średnie wyniki. Zawsze interesował się militariami i pragnął zostać żołnierzem. Jego rodzice zginęli kiedy miał 15 lat. Nie chciał trafić do sierocińca, więc uciekł do Francji. Po dwuletnim życiu na ulicy dołączył do Legii Cudzoziemskiej ( rekrutują od 17 lat, sprawdzałem ). Tam Catzer zdobył doświadczenie bojowe. Z jego oddziałem zaprzyjaźnił się jakby to była jego rodzina. Szybko awansował i został dowódcą w wieku zaledwie 21 lat. To co go wyróżniało, to nie tylko wrodzone zdolności strategiczne, ale też potężna odwaga, lub jak mówili co niektórzy – szaleństwo. Ten człowiek zamiast uciekać kiedy w jego pobliżu wylądował granat, odrzucał go. Charyzmatyczny Alessandro skupił wokół siebie swój oddział. Kiedy miał 26 lat ruszył do Wenezueli.

Tam spotkał go największy koszmar. Jego oddział wpadł w pułapkę. Mimo tego że walczyli jak opętani ( Catzerowi kiedy skończyła się amunicja, wyciągnął jagant ( broń biała janczarów) którego dostał od przywódcy klanowego w Afganistanie i zaczął nim siekać wrogów ) cały oddział został wybity do nogi, a Catzer stracił prawą połówkę twarzy od granatu. To wydarzenie zmieniło go na zawsze. Stał się ironiczny, cały jego spryt zmienił się w przebiegłość, reguła że nie strzela do cywili przepadła. Zgodził się na test eksperymentalnej technologii. Wtedy dostał jego egzoszkielet.

I tu zaczyna się część opcjonalna, Catzer mógł dostać się na Pandorę jak chcecie i jako kogo chcecie go tam ustanowić, ale ma być przeciwnikiem Suly' ego. NP:

Po pewnym czasie działalności jako przywódca jego Firmy najemniczej ,, Die Raven legion’’, spotkał go stary znajomy z legii chcąc wynająć jego oddziały do ataku na Pandorę...

Charakter: Dla swoich dowódca, który nie zawaha się poświęcić życia dla jego ludzi. Dla wroga wredny skurwysyn, który bez wahania wyrżnie każdego który się pojawi. Nie kryje się za plecami swoich ludzi, prędzej zginie niż się podda I nie akceptuje kapitulacji.
Image
Awatar użytkownika
Solidus Snake
Moderator

Miejscowość: Big Shell
Punkty reputacji: 8
Użytkownik
Windows Vista Internet Explorer 7

Re: Alessamdro Catzer - szwarzchrakter do opowiadań

Postprzez Ive' » 19 Lip 2010, 17:05

Dobra, najprawdopodobniej wyląduje on u mnie w opowiadaniu.
Image
Awatar użytkownika
Ive'
Talioang

Miejscowość: Piekielne Wrota
Medale: 1
Złoty Avatar (1)
Punkty reputacji: 26
Użytkownik
Windows XP Firefox

Re: Alessandro Catzer - szwarzchrakter do opowiadań

Postprzez Dudek » 24 Lip 2010, 18:54

Nie wiem. czy tak można w dwóch opowiadaniach, ale też bym go widział w "Jedi na Pandorze" jako czarny charakter.
Awatar użytkownika
Dudek
Yerik

Punkty reputacji: 11
Użytkownik
Windows XP Firefox

Postprzez Solidus Snake » 24 Lip 2010, 21:57

Pewnie że można! Dawaj go tam xD.
Image
Awatar użytkownika
Solidus Snake
Moderator

Użytkownik

Postprzez Dudek » 29 Lip 2010, 17:48

Ivan właśnie zaistniał w świecie Pandory, w moim opowiadaniu. Mam nadzieję, że jego rola odpowiada "tatusiowi".
Awatar użytkownika
Dudek
Yerik

Punkty reputacji: 11
Użytkownik
Windows XP Firefox

Postprzez Solidus Snake » 29 Lip 2010, 17:52

Pewnie że odpowiada, i podoba mi się, jak go przedstawiłeś ( był jeszcze wcześniej w moim nieudanym opowiadaniu xD).

Jak chcesz to udostępniam ci wszystkie moje postacie - korzystaj z których chcesz.
Image
Awatar użytkownika
Solidus Snake
Moderator

Użytkownik

Wróć do Wasze prace

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość