Co sądzicie o produkcjach pokroju Iron-man, Batman, 300 czy uważacie że w ogóle ekranizacje komiksów mają sens. No i oczywiście wasze ulubione filmy o Super bohaterach.
Ja osobiście czekam na ekranizacje mojego ulubionego bohatera Capitana Ameryki.

SlaviaConsesiao napisał(a):Kapitan Ameryka, Chryste, co za kicz... Jak już widzę tego Jankes-Maćka to mnie szlag trafia xD Dobra, i tak nie czytałem więc się nie wypowiadam.
. Ja lubię Kapitana Amerykę nie za siłę i wytrwałość ale za to że Stan Lee stworzył z niego chodząco konstytucję USA. W komiksach jest zawsze podporą dla każdego a jak chodziło o obronę wolności bez namysłu stanął poza prawem (saga Civil War).

Roland1919 napisał(a):Nie dziwie ci się że za nim nie przepadasz wielu myśli że Kapitan jest typowy Amerykaninem czyli bardzo przereklamowany

jordan1 napisał(a):Kapitan Ameryka też nie dla mnie
nie grzesz
normalnie jordan1 muszę cię przekonać do tego filmu. Po pierwsze nad scenariuszem siedzi Joss Whedon gościu od Buffi, Serenity twurca komiksów Tales of the Vampires, Astonishing X-Men, Armor, S.W.O.R.D. które za jego scenariuszów były hitami sprzedaży.

Roland1919 napisał(a):jordan1 napisał(a):Kapitan Ameryka też nie dla mnie
Nie grzesznie grzesz
normalnie jordan1 muszę cię przekonać do tego filmu.

SlaviaConsesiao napisał(a):Roland1919 napisał(a):jordan1 napisał(a):Kapitan Ameryka też nie dla mnie
Nie grzesznie grzesz
normalnie jordan1 muszę cię przekonać do tego filmu.
Jesus Marine, jemu raczej chodziło o komiks i samą postać. A ekranizacja z pewnością pokaże pana A w ciekawym świetle. W końcu, w przeciwieństwie do komiksów, filmy muszą mieć przynajmniej odrobinę powagi i to coś, co przyciągnie szersze grono widzów do kina. Mam więc nadzieję że będą zmiany na lepsze.
.

. Z ekranizacji mogę jedynie powiedzieć, że bardzo przypodobała mi się cała seria x-manów oraz transformersów, ale tylko pierwsza część. Ale tak to... Nie moje klimaty 

Toruk napisał(a):Powiem tak: Nie przepadam za tymi wszystkimi spidermanami, kapitanami planetami i hipermanami. Z ekranizacji mogę jedynie powiedzieć, że bardzo przypodobała mi się cała seria x-manów oraz transformersów, ale tylko pierwsza część. Ale tak to... Nie moje klimaty
Toruk napisał(a):Powiem tak: Nie przepadam za tymi wszystkimi spidermanami, kapitanami planetami i hipermanami. Z ekranizacji mogę jedynie powiedzieć, że bardzo przypodobała mi się cała seria x-manów oraz transformersów, ale tylko pierwsza część. Ale tak to... Nie moje klimaty
a Wolverine to normalnie wymiata.

SlaviaConsesiao napisał(a):Kapitan Ameryka, Chryste, co za kicz... Jak już widzę tego Jankes-Maćka to mnie szlag trafia xD Dobra, i tak nie czytałem więc się nie wypowiadam.

.X-men całkiem ,całkiem.Spiderman efekty ma bardzo mocne.Hulk też mi się podoba-odrzucony wyalienowany taki zaszczuty i ...........nie gada tyle
.Sin City klimat wymiata no i fajnie oglądało mi się 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość